Wie zijn wij?

Vocalgroup Happy Few.

Happy Few is opgericht in januari 2004 en staat onder professionele en enthousiaste leiding van Roos te Marvelde.

Wij zingen meerstemmige close harmony. pop, musicals, Nederlandstalig, negro spirituals en gospels.

Met regelmaat worden er optredens verzorgd op de meest uiteenlopende locaties en tijdens de kerstperiode zijn we te zien in Dickensstijl.

Ook houden wij regelmatig workshops om onze zang-presentatietechnieken te ontwikkelen. Dit gebeurt onder professionele leiding door Eddy van der Schouw. En tussendoor is er nog ruimte voor ontspanning en leuke activiteiten buiten de repetities om.

Onze repetities worden elke woensdag gehouden van 19.45 tot 22.00 uur  in KBS de Windroos aan het Bijvank te Enschede.

Interesse om bij ons te komen zingen of wilt u ons boeken? Stuur even een berichtje naar Job (j.hemme@home.nl) of Joke (jokevaanhold@home.nl ) . Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.


                Happy Few in Concert 2018                     Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereidingen voor een nieuw theaterconcert in het najaar van 2018. Het thema is inmiddel bekend. " The circle of Life"  In een bijzondere show boordevol bekende musicalsongs, zal Happy Few proberen onze bezoekers mee te nemen door de levenscyclus van de mens. Het belooft een verrassende show te worden met een lach en een traan. Wij zullen onze trouwe volgers regelmatig op de hoogte houden van onze vorderingen.. Volg ons o.a. op Facebook!

Stand van zaken concert

 " the circle of Life"

De repetities voor ons nieuwe theaterconcert verlopen voorspoedig. Een aantal nummers zijn nu geset en het begint al aardig vorm te krijgen.
Het zijn een flink aantal zeer uiteenlopende (bestaande) musicalnummers die een nieuw, op zichzelf staand verhaal gaan vertellen.

Geconcentreerd luisteren wij naar de ideeën van Eddy van der Schouw. Het belooft een bijzonder mooie voorstelling worden.

...

Om alvast een klein tipje van de sluier te geven, onthullen wij hier alvast een stukje van de conceptposter😉

Binnenkort meer hierover.

" We will entertain you"


Update november 2016

Inmiddels is de groep begonnen met de choreografie en zijn een aantal nummers al geset. Hierdoor krijgen de groepsleden al een beeld hoe het e.e.a. eruit gaat zien. Eerlijk is eerlijk, bij sommige fragmenten krijgen zelfs wij koppenvel. Het kost heel veel energie, maar iedereen is juist door een beeld te krijgen hoe het eruit gaat zien alleen nog maar enthousiaster geworden. Wij gaan ervoor.